Δυσκοιλιότητα στην Εγκυμοσύνη

  • Δυσκοιλιότητα στην Εγκυμοσύνη
  • εγκυμοσύνη και τουαλέτα
  • κύηση
  • Izicol και εγκυμοσύνη
  • εγκυμοσύνη

Εγκυμοσύνη και Δυσκοιλιότητα

Η δυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη είναι μια από τις δυσάρεστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η κύηση, ωστόσο είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα, ειδικά από τον 7ο μήνα και έπειτα. Οι πιο συχνές αιτίες είναι:

Η αύξηση της ορμόνης προγεστερόνης, η οποία μειώνει τις συσπάσεις του εντέρου και δυσκολεύει έτσι την μετακίνηση της τροφής κατά μήκος του εντέρου.
Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνεται το μέγεθος της μήτρας, προκειμένου να φιλοξενήσει το μωρό και να του εξασφαλίσει το βέλτιστο περιβάλλον. Αυτό, όμως, επιβαρύνει το έντερο, το οποίο πιέζεται και δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.
Η λήψη σιδήρου κατά τη διάρκεια της κύησης. Τα συμπληρώματα διατροφής με σίδηρο είναι απαραίτητα στην εγκυμοσύνη, καθώς συμβάλλουν στη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου. Μια γνωστή παρενέργεια, όμως, είναι η εμφάνιση δυσκοιλιότητας.

Η δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δυσκολεύει την κίνηση και την καθημερινότητα σας. Δε χρειάζεται, όμως, να σας απασχολεί άλλο. Υπάρχει «Izi» λύση.

Η Μακρογόλη 3350 του Izicol, σας ανακουφίζει, σας απαλλάσσει από το αίσθημα δυσφορίας, ενώ ταυτόχρονα, είναι ασφαλής για εσάς και το μωρό σας ! (Συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Γαστρεντερολογίας).

Πολλές γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν με συγκεκριμένες τροφές τη δυσκοιλιότητα

Με το Izicol σας νοιάζει μόνο μία κίνηση…αυτή του μωρού σας!

Χαρακτηριστικά

Slide 20 φακελίσκοι Slide Izicol γεύση Η γεύση πορτοκάλι καθιστά τη λήψη του Izicol ευχάριστη διαδικασία! Slide ευέλικτο δοσολογικό σχήμα Slide Izicol και εγκυμοσύνη Η Μακρογόλη είναι η 1η επιλογή υπακτικού για τη δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Καλύτερη περίοδος κύησης χωρίς περιττές ενοχλήσεις και προβλήματα που επηρεάζουν σημαντικά τη ποιότητα της καθημερινότητας
κατάλληλο για μακροχρόνια χρήση εντερικό μικροβίωμα ισοζύγιο ηλεκτρολυτών Η Μακρογόλη δεν απορροφά νερό από τον οργανισμό και ως εκ τούτου δεν διαταράσσει την ισορροπία των ηλεκτρολυτών. αντιμετώπιση της λειτουργικής δυσκοιλιότητας κατά τη διάρκεια της κύησης

Izi


Αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση για το παιδί…

Υπολογίζει με ακρίβεια και ευθύνη γιατί υπάρχει πλέον το παιδί…

Γυρίζει το κόσμο για να για να είναι χαρούμενο το παιδί…

Η απόλυτη ηρεμία όταν αγγίζει το παιδί…

Γιατί δεν υπάρχει κάτι που να αξ ίζει περισσότερο από ένα χαμόγελο του παιδιού…

Οφέλη

Slide άμεση δράση Το Ιzicol σας ανακουφίζει άμεσα, χωρίς να προκαλεί επείγουσες κενώσεις ή κενώσεις με πόνο, όπως άλλου τύπου υπακτικά. Slide άμεση κένωση Η Μακρογόλη 3350 του Izicol συμβάλλει στην αποκατάσταση της ισορροπίας του εντέρου και στην επαναφορά του φυσιολογικού κύκλου κένωσης. Slide αίσθηση ελευθερίας και αναζωογόνησης Με το Izicol μπορείτε να επανέλθετε στους φυσιολογικούς σας ρυθμούς γρήγορα, με ασφάλεια και χωρίς δυσάρεστες παρενέργειες. Slide υψηλή ασφάλεια Η Μακρογόλη 3350 είναι το μοναδικό ωσμωτικό υπακτικό με επίπεδο τεκμηρίωσης 1 και βαθμό σύστασης Α, που προτείνεται για την αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας. Slide μηδενική θερμιδική αξία