Δυσκοιλιοτητα Εγκυμοσυνη

δυσκοιλιοτητα εγκυμοσυνη

Εγκυμοσύνη και Δυσκοιλιότητα

Η δυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη είναι μια από τις δυσάρεστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η εγκυμοσύνη καθώς είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα, ειδικά από τον 7ο μήνα και έπειτα. Οι πιο συχνές αιτίες εμφάνισης της δυσκοιλιοτητας κατά τη διάρκεια της κύησης είναι:

Η αύξηση της ορμόνης προγεστερόνης, η οποία μειώνει τις συσπάσεις του εντέρου και δυσκολεύει έτσι έτσι τη διέλευσή της τροφής κατά μήκος του εντέρου.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνεται το μέγεθος της μήτρας, προκειμένου να φιλοξενήσει το μωρό και να του εξασφαλίσει το βέλτιστο περιβάλλον. Η αύξηση στο μέγεθος της μήτρας, όμως, επιβαρύνει το σώμα σας και ειδικά το έντερό σας, το οποίο δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, καθώς πιέζεται από τον αυξημένο όγκο της μήτρας

Η λήψη σιδήρου κατά τη διάρκεια της κύησης είναι πιο πιθανό να προάγει τη δυσκοιλιότητα. Τα συμπληρώματα διατροφής με σίδηρο είναι απαραίτητα στην εγκυμοσύνη, καθώς συμβάλλουν στη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου. Μια γνωστή παρενέργεια, όμως, είναι η εμφάνιση δυσκοιλιότητας.

Η δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δυσκολεύει την κίνηση και την καθημερινότητα σας. Δε χρειάζεται, όμως, να σας απασχολεί άλλο. Υπάρχει «Izi» λύση.

Η Μακρογόλη 3350 του Izicol, σας ανακουφίζει, σας απαλλάσσει από το αίσθημα δυσφορίας, ενώ ταυτόχρονα, είναι ασφαλής για εσάς και το μωρό σας ! (Συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Γαστρεντερολογίας).

Πολλές γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν με συγκεκριμένες τροφές τη δυσκοιλιότητα

Με το Izicol σας νοιάζει μόνο μία κίνηση… αυτή του μωρού σας!

Χαρακτηριστικά

Αντιμετωπιση της δυσκοιλιοτητας στην εγκυμοσυνη

Για τις έγκυες γυναίκες μια συχνή ερώτηση στο γυναικολόγο τους είναι πώς αντιμετωπίζεται η δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της κύησης. Η δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δυσκολεύει την κίνηση και την καθημερινότητα σας. Δε χρειάζεται, όμως, να σας απασχολεί άλλο. Υπάρχει «Izi» λύση.

Η Μακρογόλη 3350 του Izicol της Cross Pharmaceuticals, σας ανακουφίζει, σας απαλλάσσει από το αίσθημα δυσφορίας, διευκολύνοντας την κινητικότητα του εντέρου, ενώ ταυτόχρονα, είναι ασφαλής για εσάς και το μωρό σας σε όλο το διάστημα της κύησης! (Συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Γαστρεντερολογίας).

Πολλές γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν με συγκεκριμένες τροφές τη δυσκοιλιότητα και σωστή διατροφή (προϊόντα ολικής άλεσης, με επαρκή πρόσληψη φυτικών ινών κλπ.), με συμπληρωματα διατροφης με φυτικές ίνες κατάλληλα για εγκύους, που αποσκοπούν στην καλή υγεία του εντέρου και στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας

Με το Izicol σας νοιάζει μόνο μία κίνηση… αυτή του μωρού σας!

Συνιστάται πριν από τη χρήση οποιουδήποτε σκευάσματος να συμβουλευτείτε τον ιατρό σας και τις οδηγίες χρήσης του σκευάσματος, όπου περιλαμβάνονται και τα στοιχεια επικοινωνιας.

Οφέλη

izicol adult

Izicol

izicol adult

Izicol Junior