Εγκυμοσυνη

δυσκοιλιοτητα εγκυμοσυνη

Εγκυμοσύνη και Δυσκοιλιότητα

Η δυσκοιλιότητα στην εγκυμοσύνη είναι μια από τις δυσάρεστες εκπλήξεις που επιφυλάσσει η κύηση, ωστόσο είναι ένα πολύ συχνό σύμπτωμα, ειδικά από τον 7ο μήνα και έπειτα. Οι πιο συχνές αιτίες είναι:

Η αύξηση της ορμόνης προγεστερόνης, η οποία μειώνει τις συσπάσεις του εντέρου και δυσκολεύει έτσι την μετακίνηση της τροφής κατά μήκος του εντέρου.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αυξάνεται το μέγεθος της μήτρας, προκειμένου να φιλοξενήσει το μωρό και να του εξασφαλίσει το βέλτιστο περιβάλλον. Αυτό, όμως, επιβαρύνει το έντερο, το οποίο πιέζεται και δεν μπορεί να λειτουργήσει κανονικά.

Η λήψη σιδήρου κατά τη διάρκεια της κύησης. Τα συμπληρώματα διατροφής με σίδηρο είναι απαραίτητα στην εγκυμοσύνη, καθώς συμβάλλουν στη φυσιολογική ανάπτυξη του εμβρύου. Μια γνωστή παρενέργεια, όμως, είναι η εμφάνιση δυσκοιλιότητας.

Η δυσκοιλιότητα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δυσκολεύει την κίνηση και την καθημερινότητα σας. Δε χρειάζεται, όμως, να σας απασχολεί άλλο. Υπάρχει «Izi» λύση.

Η Μακρογόλη 3350 του Izicol, σας ανακουφίζει, σας απαλλάσσει από το αίσθημα δυσφορίας, ενώ ταυτόχρονα, είναι ασφαλής για εσάς και το μωρό σας ! (Συστήνεται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Γαστρεντερολογίας).

Πολλές γυναίκες κατά την εγκυμοσύνη προσπαθούν να την αντιμετωπίσουν με συγκεκριμένες τροφές τη δυσκοιλιότητα

Με το Izicol σας νοιάζει μόνο μία κίνηση… αυτή του μωρού σας!

Χαρακτηριστικά

Οφέλη

izicol adult

Izicol

izicol adult

Izicol Junior